Uusien hyvinvointialuiden ateriatoimitukset

Aloitimme yhteistyön hyvinvointialuiden kanssa, entisen ETEVA:n alueen kautta meille tuli 45 uutta kohdetta, joista kahdeksan oli päivätoimintakohteita. Suuren soteuudistuksen myötä, ETEVAn kuntayhtymä jakautui viidelle eri hyvinvointialueelle; Länsi-Uusimaa, Itä-Uusimaa, Kerava-Vantaa, HUS sekä Kanta-Hämeen hyvinvointialueeseen. Menumat voitti tarjouskilpailutuksessa kaikki muut hyvinvointialueet, paitsi Kanta-Hämeen hyvinvointialueen, jota hoitaa Palmia. Huolehdimme asiakkaidemme arjesta tarjoamalla heille ruokailutapahtumat aamusta iltaan. Päivätoimintakohteisiin toimitamme lounaan ja välipalan.

Hyvinvointialueiden hankintapäätös tuli nopeasti ja kaikkien kilpailutuksen kuuluvien aikamäärien jälkeen työskentely aloitettiin nopeasti. Kauppatavaroiden toimituksessa yhteistyökumppaneina toimii Kauppahalli24 ja Collico Oy.

Rytinällä tuumasta toimeen

Aloituksessa oli pieniä haasteita, sillä tarjouspyyntöasiakirjojen henkilömäärät poikkesivat todellisesta henkilömäärästä. Aloituksen aikana oli joulun ja uudenvuoden pyhät, jolloin työskentelypäiviä oli vähemmän kuin normaalisti. Tuotantomäärät, logistiikka ja kauppatavaroiden kuljettaminen saatiin nopeasti tasaantumaan ja tammikuun aikana toimitukset on sopeutunut paremmin kohteiden tarpeisiin. Helmikuun alussa kohdensimme toimitettavien kauppatuotteiden määrää vastaamaan paremmin kohteen tarpeita.

Kohdevierailut alkaa!

Menumat aloittaa ensimmäiset kohdevierailut helmikuun aikana, jolloin tarkastelemme miten palvelumme toimii ja miten ihmiset ovat kokeneet isot muutokset hyvinvointialueiden myllerryksessä. Meistä on mukava tavata entisiä etevalaisia ja nähdä, millaisiin koteihin ja päivätoimipaikkoihin aterioita toimitetaan.

ETEVAn aloituksen myötä, aloitimme uuden IT-projektin, jolla uudistetaan verkkokauppamme vastaamaan uusia asiakastarpeita. Tämän pitäisi olla valmiina maaliskuun aikana, jolloin uusittu tilauskanava saadaan helpottamaan tämän hetkistä manuaalista tilausten vastaanottamista

Sopimus on voimassa vuoden kerrallaan yhdessä kolmen optiovuoden kera 31.12.2026 saakka