Tilaa Menumat premium-sv

Astetta huolettomampi ruokailu

Menumat-ateriapalvelun Premium-asiakkuudella hoidat omasi tai läheisesi ateriapalvelua kätevämmin ja edullisemmin kuin koskaan. Asiakkuuden myötä toimitamme automaattisesti 2 viikon välein 14 ruokaa kotiin ja kuukausihinta on vain 245 €. Kuukauden jokaiselle päivälle löytyy kotoa täysipainoisia, hyvänmakuisia ruokia valmiiksi valittuna laajasta valikoimastamme. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun tilauksista ei enää tarvitse huolehtia ja tiedät aina milloin täydennystä on tulossa.

Ota Premium-asiakkuus nyt käyttöön helposti ja nopeasti täyttämällä vain tarvittavat tiedot alla olevaan lomakkeeseen ja asiakaspalvelumme on yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.

Tilausehdot:
• Hinta 245 €/kk sisältää palvelun kokonaisuudessaan; ruoat (enintään 30 kpl/kk), toimitukset kotiin kahden viikon välein, Menumat-ateriapalvelulaitteen.
• Lasku kuukaushinnasta tulee paperilaskulla (e-laskuna tai suoraveloituksena) jälkikäteen.
• Aloitus nopeasti tilauspäivää seuraavien 1 – 5 arkipäivän kuluessa (riippuen sijainnista).
• Ei sitoutumispakkoa aloituspaketin jälkeen.
• Premium-asiakkuuden voi keskeyttää ilmoittamalla keskeyttämisestä asiakaspalveluun mahdollisimman pian ennen seuraavan tilauksen tuomista.

Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa – puh. 020 796 1550 tai s-posti: asiakaspalvelu@menumat.fi (avoinna arkisin klo 8-16).