Vi älskar och fryser ner.
Du värmer.

Omsorgstjänster

Vi fungerar som stöd för olika omsorgsenheter genom att erbjuda färdiga måltider som överensstämmer med näringsrekommendationerna. Vår måltidsservice ger individerna mer valfrihet och flexibilitet samt gör matsvinnet märkbart mindre. Vår måltidsservice kan enkelt ordnas och sparar samtidigt de anställdas tid för det allra viktigaste.

Måltidsservice som hemlevererad

Måltider som överensstämmer med näringsrekommendationerna. Välj själv vad du vill ha, vi levererar måltiderna direkt till din dörr eller en anhörig. Våra måltider har utarbetats för att ge stöd i vardagen och öka välbefinnandet. Måltiderna kan beställas enligt de egna preferenserna och ätas när det passar dig bäst. De frysta måltiderna har tillretts med kärlek och innehåller inga onödiga konserveringsmedel. De minimerar även matsvinnet.

Måltider enligt näringsrekommendationerna

Våra måltider tillred enligt näringsrekommendationerna för att din kropp ska få alla byggstenar till ett bra liv. Våra måltider tillagas för hand av våra kockar och deras konsistens förblir utmärkt ända till fram till kundens tallrik. Måltiderna tillagas i Finland som färskfrysta och vi använder så många finska råvaror som möjligt.  Måltiderna är helheter av exakt lämplig storlek för att kunna stilla hungern. I vårt omfattande och mångsidiga utbud finns något för alla!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Menumat är ett finskt måltidsserviceföretag som verkar nästan överallt i Finland. Antalet kunder ökar kontinuerligt och vi utför ett fortlöpande utvecklingsarbete för att vara Finlands mest omtyckta måltidsservice – både hemma och på ställen där man äter gott tillsammans.

Aktuellt

Här finns vi!

Vi levererar måltider runt om i Finland. Vår tjänst har kunder från dussintals kommuner runt om i Finland, i nästan alla landskap. Kontakta oss och fråga mer om leveranser i ditt område!

Menumat, finsk leverantör av smakrik mat

Menumat är ett finskt måltidsserviceföretag som verkar nästan överallt i Finland. Antalet kunder ökar kontinuerligt och vi utför ett fortlöpande utvecklingsarbete för att vara Finlands mest omtyckta måltidsservice – både hemma och på ställen där man äter gott tillsammans.

Menumats måltidsservice är en berättelse om finsk uthållighet och tro på en god idé. Den första versionen av vår måltidsserviceutrustning såg dagens ljus redan år 1992. Några år senare inleddes produktionen och tjänsten fick snabbt 500 kunder. År 2009 fick vi hjälp av finska privata kapitalinvesterare som säkerställde att den nya utrustningen och den serviceverksamhet som byggde på denna kunde komma igång på allvar.

Kunden står i fokus och är utgångspunkten för vår verksamhet. Vi betjänar på ett mänskligt sätt, agerar tillförlitligt och förbättrar människornas livskvalitet med vår verksamhet. Vi erbjuder valfrihet samt högklassig och smakrik mat. Vi vill utgöra en viktig del av våra kunders goda näringssituation varje dag. Vi samlar kontinuerligt in respons och lyssnar lyssnar uppmärksamt på våra kunders önskemål, behov och tips.

Måltider tillagade i Finland

Våra måltider är tillagade i Finland och vi använder så mycket finska råvaror som möjligt enligt tillgång. Våra måltider uppfyller finländarnas smakpreferenser och vi har tagit hänsyn till våra nationella mattraditioner. Måltiderna är näringsmässigt välbalanserade och vi tar hänsyn till de vanligaste specialdieterna. Våra kunder har ofta gett oss responsen ”Precis som hemlagad husmanskost”.

För närvarande ansvarar två finska företag för tillredningen av våra måltider: Kruunu Herkku Oy (Juva) och Evertaste Oy (Vanda).

Vårt talangfulla team

Menumat sysselsätter cirka 20 personer – personal inom hemvården, en leende servicepersonal och kontorsanställda i Vanda. Vi sysselsätter även indirekt ett flertal samarbetspartner.

Vi finns här för er – tveka inte att kontakta oss och fråga mer om våra tjänster!

Våra värderingar

Tillförlitlighet
Vi sörjer aktivt för att vår verksamhet är högklassig, säker och hälsosam. Vi vill sköta vår uppgift på ett hållbart sätt och över förväntningarna. Att hålla våra löften och förtjäna kundens förtroende är en hederssak för oss.

Förnyelse
Vi är föregångare och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet utgående från kundernas önskemål. Vi utvecklar också varenda dag oss själva och våra arbetsmetoder. Vi är alltid steget före alla andra. Vi har mod att agera.

Omsorg
För oss är kunden alltid viktigast och vi vill betjäna kunden på bästa möjliga sätt. Vi bryr oss om våra kunder, vi hjälper dem och ger dem tid. Det är lätt att kontakta oss. Vi vill vara en önskad och välkommen gäst.

Samarbete
Vi utför ett tätt samarbete och drar åt samma håll – både inom och utanför organisationen. Vi följer spelregler som är gemensamma för medarbetare, kunder och intressenter. Endast tillsammans kan vi nå framgång.